Affärslokal

 

Hall4
Xlbygg

Affärslokal

Den perfekta affärslokalen

MRK arbetar med färdiga standard profiler till sina stålstommar såsom HEA och IPE m,m, när MRK beräknar dom olika snözonerna så använder vi den profilen som är ovan men närmast för den aktuella snö zon. Detta medför att vi har starkare konstruktion i stommen. Tex om vi har snö zon 1,5 och vi beräknar detta i vårt system. När vi är klara med vår beräkning så hamnar vår stomme på en högre snö zon samt en lägre nyttjandegrad.

MRK använder sig av sandwichpaneler med dom högsta brand kraven och dom lägsta u-värdena till sina isolerade hallar. Dom köps in från en av världens största leverantörer. Vi handlar alltid direkt från fabrikerna för att säkerställa leveranserna samt dess kvalitet.

MRK har 6 veckors leveranstid på hallen efter att det ligger färdiga handlingar på framme.

Önskar kunden en betongkantbalk för sin stålhall i stället för en betongplatta så har vi även detta. MRK,s egna kantbalk produceras lokalt och kan levereras med kort varsel. Vi har en special balk som endast kräver en schakt på 500mm på djupet. Detta har medfört att det oftast inte mött på berg och därmed ej behövt spränga.

MRK hjälper till igenom hela resan med såsom konstruktions handlingar, A-ritningar för bygglov, lastnedräkning mm.

 

ENTRÉ

En synlig entré

Det är viktigt i en affärslokal att entrén känns välkomnande.
Vi har byggt många affärslokaler och vet vad du ska tänka på 
för att skapa den perfekta entrén till din nya affärslokal.

 

 

Xlentrewebb

3D Modell

3D Visning

Kolla gärna in affärslokalen och låt dig inspireras. 

 

Roger VD för MRK Stålhallar AB

Vi hjälper dig

Har du frågor om eller vill begära en offert så finns vi här för dig.

Roger Kerttu har byggt stålhallar sen 1998 både stora som små och hjälper dig att bygga din nya stålhall från idé till färdig hall. Vi är en helentreprenad och en av dom mest kostandseffektiva inom branschen med vårat befintliga kontaktnät för att du ska nå dina nya stålhall med rätt pris!