Logistikhall

 

Hall3 1
LogistikWebb

Logistikhallen

Anpassad för verksamheten

En välanpassad logistikhall är en av dom viktigaste aspekterna för att kunna hantera leveranser för ditt företag på ett så effektivt sätt. Vi ser till att dina nya logistikhall får allt du behöver för att din verksamhet ska kunna växa. 

 

Öppna ytor och generös takhöjd är viktigt för att kunna optimera en effektiv hantering av varor samt stor lagerkapacitet.

Med tanke på det konstanta trycket på transporter som ständigt rör sig till och från logistikhallen, prioriterar vi goda förutsättningar för av/ och på lastningar.

För att kunna maximera utrymmet i stålhallen kan en generös takhöjd utnyttjas med ett entresolplan. Vi på MRK anpassar bygget av ett entresolplan helt efter kundens önskemål och förutsättningar.

Vi hjälper dig att skapa det optimala flödet i och runt din logistikhall.

Vill du bygga en logistikhall?

Vi på MRK Stålbyggnader vill att du som kund ska veta att vi hjälper dig med det mest lönsamma och kostnadseffektiva lösningarna. Vi samarbetar med dom största leverantörerna som har den bästa kvalitén med kort leveranstid.

Givetvis är vårt arbete kvalitets och miljöcertifierat.

Vi sköter projektet från början till slut. Det enda du behöver göra är att berätta för oss vad du och din verksamhet behöver, så levererar vi en nyckelfärdig logistikhall.

 

Utformning

Effektiv elegans

Vi ser till att din nya logistikhall inte bara blir
effektiv utan även blir en elegant och snygg fastighet. 

 

Mrk bygger stålhallar för alla typer av företagsverksamheter.

3D Modell

3D Visning

Kolla gärna in logistikhallen till höger och låt dig inspireras.